Over ons

Bij Kool Elevator Parts weten we wat er leeft in de liftenwereld. Zo weten we bijvoorbeeld wat liftmonteurs en inkopers van liftonderdelen écht belangrijk vinden.

 

Scherpe prijzen
Duidelijke bestelinformatie
Persoonlijk contact

 

Kool Elevator Parts is opgericht om juist deze drie zaken vorm en inhoud te geven. Naast een onberispelijke kwaliteit, natuurlijk.

Vindt u niet wat u zoekt?

Het assortiment van Kool Elevator Parts groeit snel. Wat vandaag nog niet op de website staat, ligt misschien al wel op de plank. Of we zorgen ervoor dat het er snel is. Wilt u meer weten over Kool Elevator Parts? Bel gerust!

Melvin Kool
Inkoop en verkoop

E-mail
+31(0)6 27082874

Piet Kool
Technische support

Email
+31(0)6 21825275

Tomas van Zeijl
Financiën

Email
+31(0)6 12479752

Paul van Daalen
Commercieel adviseur Nederland

Email
+31(0)6 82979557

Samantha Elmendorp
Commercieel medewerker binnendienst

Email
+31(0)6 30077812

Scherpe prijzen

Bij Kool Elevator Parts kennen we maar één prijs: de júiste prijs! En die is altijd scherp. Niet alleen omdat we u graag bij ons terugzien. Maar ook omdat kwaliteit echt niet duur hoeft te zijn. Zo simpel is het.

Duidelijke bestelinformatie

Wist u dat er dagelijks veel verkeerde liftonderdelen worden besteld? Dat komt omdat er veel kleine verschillen zijn, die vaak niet duidelijk worden aangegeven. Bij Kool Elevator Parts is elk artikel voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Compleet met maatvoeringen en duidelijke perspectief-tekeningen om snel de juiste keuze te kunnen maken.

Persoonlijk contact

Bestellen via de website is helemaal van deze tijd. Maar bij Kool Elevator Parts vinden we persoonlijk contact nog nét zo belangrijk. Een liftmonteur die ter plekke zoekt naar een oplossing? Een inkoper die even wil overleggen? Bel gerust!