Bij Kool Elevator Parts weten we wat er leeft in de liftenwereld. Zo weten we bijvoorbeeld wat liftmonteurs en inkopers van liftonderdelen écht belangrijk vinden.

Scherpe prijzen
Duidelijke bestelinformatie
Persoonlijk contact

Kool Elevator Parts is opgericht om juist deze drie zaken vorm en inhoud te geven. Naast een onberispelijke kwaliteit, natuurlijk.

Scherpe prijzen

Bij Kool Elevator Parts kennen we maar één prijs: de júiste prijs! En die is altijd scherp. Niet alleen omdat we u graag bij ons terugzien. Maar ook omdat kwaliteit echt niet duur hoeft te zijn. Zo simpel is het.

Duidelijke bestelinformatie

Wist u dat er dagelijks veel verkeerde liftonderdelen worden besteld? Dat komt omdat er veel kleine verschillen zijn, die vaak niet duidelijk worden aangegeven. Bij Kool Elevator Parts is elk artikel voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Compleet met maatvoeringen en duidelijke perspectief-tekeningen om snel de juiste keuze te kunnen maken.

Persoonlijk contact

Bestellen via de website is helemaal van deze tijd. Maar bij Kool Elevator Parts vinden we persoonlijk contact nog nét zo belangrijk. Een liftmonteur die ter plekke zoekt naar een oplossing? Een inkoper die even wil overleggen? Bel gerust!

Het assortiment van Kool Elevator Parts groeit snel. Wat vandaag nog niet op de website staat, ligt misschien al wel op de plank. Of we zorgen ervoor dat het er snel is. Wilt u meer weten over Kool Elevator Parts? Bel gerust!

SEES Inc.

Kool Elevator Parts is officieel distributeur van SEES Inc., fabrikant en distributeur van liftonderdelen in Noord- en Zuid-Amerika.

Even kennismaken:

Melvin Kool Zakelijke foto

Melvin Kool
Sales

mkool@koolelevatorparts.com
+31(0)6 27082874

Piet Kool

Piet Kool
Technologie

pkool@koolelevatorparts.com
+31(0)6 21825275

Tomas van Zeijl

Tomas van Zeijl
Administratie

tvanzeijl@koolelevatorparts.com
+31(0)6 12479752